TurisMALL
powered by

30244

Ghid Florenta
Shopping

Florenta

Florenta este unul dintre cele mai importante orase din Italia in privinta shopping-ului. Un paradis al fanilor de shopping, Florenta ofera doritorilor antichitati, articole vestimentare ale designerilor renumiti, mobila eleganta si articole din piele (genti, portofele sau pantofi).

Zona Santa Croce este locul perfect pentru iubitorii de articole din piele fina, de calitate superioara, iar Oltrarno este intesat cu magazine ale aurarilor locali. Desi Ponte Vecchio este recunoscut pentru magazinele sale cu bijuterii unicat, mai puteti incerca si buticurile avangardiste Angela Caputi (Via Santo Spirito 58) sau MM (Via de'Ramaglianti 6) pentru piele.

Bijutierii sunt o prezenta constanta pe Ponte Vecchio de peste 400 de ani, magazinele de aici finnd cea mia faimoasa sursa pentru bijuterii impresionante. Cele mai importante magazine sunt Melli, Piccini si Mannelli. Bijuteriile din aur sunt deosebite si fac parte din traditia aurarilor din Florenta.

Via de' Tornabuoni si Via Calzaiuoli sunt destinatii recunoscute pentru magazinele de lux: Versace, Ferragamo, Gucci, Max Mara sau Prada. Alte magazine care isi expun faimoasele marfuri sunt Locman (ceasuri de lux), Tod's si Hogan. Pe Via della Vigna Nuova se gaseste magazinul Dolce & Gabbana si venerabilul palarier Borsalino, iar Piazza degli Strozzi gazduieste magazinele Louis Vuitton si Escada.

Florenta este un loc ideal pentru a va achiziona antichitati. Aveti grija ca unele dintre ele pot fi falsuri foarte reusite.

Magazinul Guilo Giannini e Figlio este situat in Piazza Pitti si este cunoscut pentru hartia cu aspect de marmura, suvenir cu o traditie de peste 600 ani. Si magazinul Parione de pe Via del Parione este renumit pentru aceste suveniruri traditionale.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Grecia  |  Austria  |  Malta  |  Spania  |  Italia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In fiecare minut, Pamantul este lovit de 6.000 de fulgere?... Bobul de strugure este o mica bomba daca il pui in cuptorul cu microunde? ...
Dictionar turistic
Vagon restaurant - Vagon in care pasagerii pot servi preparate calde sau reci, deserturi si bauturi racoritoare sau alcoolice.
7 recomandari