TurisMALL
powered by

38047

Ghid Florenta
Viata de noapte

Florenta

Florenta este un oras cultural, plin de tineri studenti care vin aici pentru a studia Istoria Artei. Orasul are numeroase baruri si cluburi care ofera distractie din plin. Oltrarno este o zona boema, iar Piazza della Signoria este locul in care se afla cele mai multe cluburi de noapte.

Publicatia Firenze Spettacolo ofera zilnic o lista cu toate evenimentele si distractiile din Florenta.

Site-ul ViviFirenze ne tine la curent cu informatii despre cluburi si spectacole cu muzica live.

Daca doriti sa petreceti o seara placuta intr-un bar italienesc, va recomandam: Casa del Vino (intr-un décor elegant, puteti servi cele mai parfumate vinuri), La Dolce Vita (popular printre studenti), Negroni (vinuri bune), Le Volpi and L' Uve (clienti sofisiticati, trecuti de 30 ani), Noir (perfect pentru aperitive).

Cluburile cele mai populare din Florenta sunt: Central Park (spre periferia orasului), Meccano (4 incaperi, o terasa, 6 baruri), Montecarla (langa gradinile Boboli, decoruri exotice, cu aspect de budoir), Tabasco Disco Gay, Tenax (muzica house), Yab (unul dintre cele mai populare cluburi din Florenta),

Florenta are cateva localuri in care se asculta muzica live de calitate: Be Bop (muzica jazz), Girasol Latin Bar (ritmuri braziliene si cubaneze), Jazz Club (jazz de duminica – miercuri, in rest salsa).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Cehia  |  Malta  |  Austria  |  Italia  |  Franta  |  Germania  | 
Stiai ca?
Cea mai multa zapada intr-o perioada de 24 de ore: 2,56 metri în Capracotta, Italia la 5 martie 2015. Cea mai multa zapada intr-o luna calendaristica: 9,91 metri de zapada au cazut in Tamarack, Ca... Potential cel mai periculos vulcan este Vezuviu din Italia: in anul 79 d.Cr. eruptia vulcanului Vezuviu a distrus orasele romane Pompei si Herculane. In prezent, o eruptie similara ar avea efecte deva...
Dictionar turistic
Demipensiune (HB) - Pachet turistic oferite de hoteluri, prin care se asigura 2 tipuri de masa: mic dejun si cina. Bauturile nu sunt incluse.
7 recomandari