TurisMALL
powered by

31234

Ghid Florenta
Viata de noapte

Florenta

Florenta este un oras cultural, plin de tineri studenti care vin aici pentru a studia Istoria Artei. Orasul are numeroase baruri si cluburi care ofera distractie din plin. Oltrarno este o zona boema, iar Piazza della Signoria este locul in care se afla cele mai multe cluburi de noapte.

Publicatia Firenze Spettacolo ofera zilnic o lista cu toate evenimentele si distractiile din Florenta.

Site-ul ViviFirenze ne tine la curent cu informatii despre cluburi si spectacole cu muzica live.

Daca doriti sa petreceti o seara placuta intr-un bar italienesc, va recomandam: Casa del Vino (intr-un décor elegant, puteti servi cele mai parfumate vinuri), La Dolce Vita (popular printre studenti), Negroni (vinuri bune), Le Volpi and L' Uve (clienti sofisiticati, trecuti de 30 ani), Noir (perfect pentru aperitive).

Cluburile cele mai populare din Florenta sunt: Central Park (spre periferia orasului), Meccano (4 incaperi, o terasa, 6 baruri), Montecarla (langa gradinile Boboli, decoruri exotice, cu aspect de budoir), Tabasco Disco Gay, Tenax (muzica house), Yab (unul dintre cele mai populare cluburi din Florenta),

Florenta are cateva localuri in care se asculta muzica live de calitate: Be Bop (muzica jazz), Girasol Latin Bar (ritmuri braziliene si cubaneze), Jazz Club (jazz de duminica – miercuri, in rest salsa).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Italia  |  Austria  |  Germania  |  Belgia  |  Cehia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Africa este cel mai sarac si slab dezvoltat continent, in ciuda bogatiei si a resurselor naturale?... FC Barcelona este cel mai mare stadion privat din lume, cu peste 100.000 de locuri? Stadionul este unul dintre cele mai vizitate puncte turistice din Barcelona?...
Dictionar turistic
Charter - Avion sau autocar inchiriat de catre o agentie de turism, o persoana, sau un grup de persoane pentru efectuarea unei calatorii in afara curselor aeriene regulate.
7 recomandari