TurisMALL
powered by

32050

Ghid Florenta
Viata de noapte

Florenta

Florenta este un oras cultural, plin de tineri studenti care vin aici pentru a studia Istoria Artei. Orasul are numeroase baruri si cluburi care ofera distractie din plin. Oltrarno este o zona boema, iar Piazza della Signoria este locul in care se afla cele mai multe cluburi de noapte.

Publicatia Firenze Spettacolo ofera zilnic o lista cu toate evenimentele si distractiile din Florenta.

Site-ul ViviFirenze ne tine la curent cu informatii despre cluburi si spectacole cu muzica live.

Daca doriti sa petreceti o seara placuta intr-un bar italienesc, va recomandam: Casa del Vino (intr-un décor elegant, puteti servi cele mai parfumate vinuri), La Dolce Vita (popular printre studenti), Negroni (vinuri bune), Le Volpi and L' Uve (clienti sofisiticati, trecuti de 30 ani), Noir (perfect pentru aperitive).

Cluburile cele mai populare din Florenta sunt: Central Park (spre periferia orasului), Meccano (4 incaperi, o terasa, 6 baruri), Montecarla (langa gradinile Boboli, decoruri exotice, cu aspect de budoir), Tabasco Disco Gay, Tenax (muzica house), Yab (unul dintre cele mai populare cluburi din Florenta),

Florenta are cateva localuri in care se asculta muzica live de calitate: Be Bop (muzica jazz), Girasol Latin Bar (ritmuri braziliene si cubaneze), Jazz Club (jazz de duminica – miercuri, in rest salsa).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Primavara de la Budapesta (Budapest Spring Festival)
Festivalul de Primavara de la Budapesta reprezinta cel mai important festival cultural al Ungariei. ..
Stiai ca?
Din 1901 si pana in prezent, sunt unii ani in care nu au mai fost decernate premiile Nobel (in total 50 de premii). Majoritatea premiilor anulate au fost in timpul celor doua razboaie mondiale.... In desertul din Tunisia a fost filmat Star Wars: A New Hope? Desi au trecut 30 de ani de atunci, platoul de filmare este intact si a devenit un important punct de atractie....
Dictionar turistic
Poteca turistica - Drum ingust, de picior, marcat, folosit de catre turisti pentru vizitarea obiectivelor turistice situate de regula in spatiul montan.
7 recomandari