TurisMALL
powered by

30324

Ghid Florenta
Viata de noapte

Florenta

Florenta este un oras cultural, plin de tineri studenti care vin aici pentru a studia Istoria Artei. Orasul are numeroase baruri si cluburi care ofera distractie din plin. Oltrarno este o zona boema, iar Piazza della Signoria este locul in care se afla cele mai multe cluburi de noapte.

Publicatia Firenze Spettacolo ofera zilnic o lista cu toate evenimentele si distractiile din Florenta.

Site-ul ViviFirenze ne tine la curent cu informatii despre cluburi si spectacole cu muzica live.

Daca doriti sa petreceti o seara placuta intr-un bar italienesc, va recomandam: Casa del Vino (intr-un décor elegant, puteti servi cele mai parfumate vinuri), La Dolce Vita (popular printre studenti), Negroni (vinuri bune), Le Volpi and L' Uve (clienti sofisiticati, trecuti de 30 ani), Noir (perfect pentru aperitive).

Cluburile cele mai populare din Florenta sunt: Central Park (spre periferia orasului), Meccano (4 incaperi, o terasa, 6 baruri), Montecarla (langa gradinile Boboli, decoruri exotice, cu aspect de budoir), Tabasco Disco Gay, Tenax (muzica house), Yab (unul dintre cele mai populare cluburi din Florenta),

Florenta are cateva localuri in care se asculta muzica live de calitate: Be Bop (muzica jazz), Girasol Latin Bar (ritmuri braziliene si cubaneze), Jazz Club (jazz de duminica – miercuri, in rest salsa).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Romania  |  Spania  |  Grecia  |  Austria  |  Malaysia  |  Italia  | 
Stiai ca?
Sunt mai multe gaini decat oameni in lume?... In Marea Britanie, o persoana bea anual mai mult ceai decat 23 de italieni la un loc?...
Dictionar turistic
Double room - Camera dubla - Camera cu doua locuri, pentru doua persoane; are doua paturi individuale (twin), un pat matrimonial (queen) sau un pat dublu (king).
7 recomandari