TurisMALL
powered by

31301

Ghid Florenta
Festivaluri si sarbatori

Florenta

Luna ianuarie este rezervata designerilor locali care isi prezinta colectiile de primavara si vara.

In februarie se desfasoara carnavalul Viareggio, unul dintre cele mai mare evenimente din Italia. Festivalul dureaza 3 saptamani, iar in fiecare duminica are loc o parada de barci elaborate.

Maggio Musicale Fiorentino este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Europa. Evenimentul incepe pe 1 aprilie si prezinta scenete de opera si spectacole de balet.

Scoppio del Carro este un eveniment cu traditie in Florenta. In duminica Pastelui, la amiaza, un porumbel coboara din altarul catedralei, dand startul unui impresionant foc de artificii dintr-un car.

In prima duminica dupa Paste are loc Festa degli Aquiloni, unde pasionatii de kite ofera un spectacol frumos.

Sagra Musicale Lucchese este un eveniment destinat muzicii sacre si se desfasoara in mai multe biserici romanice.

Mostra Mercato Internazionale dell'Artigianato are loc la sfarsitul lunii aprilie. Cu aceasta ocazie, cei mai importanti artisti isi expun operele la Fortezza da Basso.

In luna mai avem parte de 3 evenimente: Festa del Grillo (festivalul de cricket), Maggio Musicale (cel mai mare festival de arta din Florenta cu dansuri si balet), Balestro del Girifalco (manifestatii stradale).

Luna iunie este destinatia urmatoarelor evenimente: Gioco del Ponte, Calcio in Costume (fotbal in costume), Estate Fiesolana (festival de muzica, arta, drama, dans si film).

In noiembrie, la Florenta are loc Festival dei Popoli, cel mai important festival de film din Toscana.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Germania  |  Cehia  |  Spania  |  Austria  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Egiptenii sunt primii care au avut anul din 365 zile, impartit in 12 luni?... Populatia Africii se apropie de 1 miliard, iar mai mult de jumatate din populatie are sub 25 de ani?...
Dictionar turistic
Cabana - Casa rustica construita intr-o zona de munte; asigura cazarea si serviciile necesare turistilor aflati in drumetie sau la odihna intr-o zona montana.
7 recomandari