TurisMALL
powered by

30277

Ghid Florenta
Festivaluri si sarbatori

Florenta

Luna ianuarie este rezervata designerilor locali care isi prezinta colectiile de primavara si vara.

In februarie se desfasoara carnavalul Viareggio, unul dintre cele mai mare evenimente din Italia. Festivalul dureaza 3 saptamani, iar in fiecare duminica are loc o parada de barci elaborate.

Maggio Musicale Fiorentino este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Europa. Evenimentul incepe pe 1 aprilie si prezinta scenete de opera si spectacole de balet.

Scoppio del Carro este un eveniment cu traditie in Florenta. In duminica Pastelui, la amiaza, un porumbel coboara din altarul catedralei, dand startul unui impresionant foc de artificii dintr-un car.

In prima duminica dupa Paste are loc Festa degli Aquiloni, unde pasionatii de kite ofera un spectacol frumos.

Sagra Musicale Lucchese este un eveniment destinat muzicii sacre si se desfasoara in mai multe biserici romanice.

Mostra Mercato Internazionale dell'Artigianato are loc la sfarsitul lunii aprilie. Cu aceasta ocazie, cei mai importanti artisti isi expun operele la Fortezza da Basso.

In luna mai avem parte de 3 evenimente: Festa del Grillo (festivalul de cricket), Maggio Musicale (cel mai mare festival de arta din Florenta cu dansuri si balet), Balestro del Girifalco (manifestatii stradale).

Luna iunie este destinatia urmatoarelor evenimente: Gioco del Ponte, Calcio in Costume (fotbal in costume), Estate Fiesolana (festival de muzica, arta, drama, dans si film).

In noiembrie, la Florenta are loc Festival dei Popoli, cel mai important festival de film din Toscana.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Cehia  |  Malta  |  Franta  |  Austria  |  Italia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Stiati ca vinerea este ziua rastignirii lui Hristos, cea mai mare zi de post? Ziua de vineri era considerata mereu zi fara noroc? In aceasta zi nu se obisnuiau muncile legate de cultivarea pamantului... In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?...
Dictionar turistic
Croaziera - Calatorie turistica pe mare (ocean) cu vapoare dotate cu cele mai moderne spatii de cazare si care ofera servicii de inalta calitate. Itinerariul este stabilit de agentia de voiaj si este prevazut cu escale pentru vizitarea unor obiective.
7 recomandari