TurisMALL
powered by

30343

Ghid Florenta
Sfaturi utile

Florenta

Serviti cafeaua de dimineata la bar, stand in picioare. Aceasta este cea mai ieftina modalitatea de a bea un espresso. Nu uitati ca in unele localuri, mesele de afara au meniuri cu preturi mai mari.

Serivit pranzul la un “wine bar” decat la o trattoria sau un restaurant. Multe astfel de localuri ofera o selectie generoasa de sandwich-uri sau platouri cu diverse bunataturi fara a va goli portofelul.

In Florenta exista multe localuri ce vand pizza savuroasa. Serviti o felie si veti avea parte de un pranz ieftin si gustos.

Feriti-va de restaurantele fast-food. Chiar daca va ganditi ca mergeti la sigur cu un hamburger si o portie de cartofi prajiti, bucataria locala va ofera numeroase variante sanatoase si cu preturi acceptabile.

Adeseori, restaurantele ofera meniuri fixe pentru pranz, iar preturile sunt mai mici decat cele pentru cina, chiar daca au aceleasi feluri de mancare.

Pentru a nu rata nici o atractie importanta, este recomandat sa va cumparati o harta de la magazinele din Florenta.

Pe langa biletele cu o calatorie, ATAF ofera cartele valabile 24 ore sau 3 zile.

Publicatia Firenze Spettacolo ofera zilnic o lista cu toate evenimentele si distractiile din Florenta.

Site-ul ViviFirenze ne tine la curent cu informatii despre cluburi si spectacole cu muzica live.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Malta  |  Austria  |  Romania  |  Germania  |  Malaysia  |  Spania  | 
Stiai ca?
SUA detin recordul mondial pentru numarul de case in care locuieste o singura persoana?... Stiati ca vinerea este ziua rastignirii lui Hristos, cea mai mare zi de post? Ziua de vineri era considerata mereu zi fara noroc? In aceasta zi nu se obisnuiau muncile legate de cultivarea pamantului...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari