TurisMALL
powered by

32170

Ghid Florenta
Sfaturi utile

Florenta

Serviti cafeaua de dimineata la bar, stand in picioare. Aceasta este cea mai ieftina modalitatea de a bea un espresso. Nu uitati ca in unele localuri, mesele de afara au meniuri cu preturi mai mari.

Serivit pranzul la un “wine bar” decat la o trattoria sau un restaurant. Multe astfel de localuri ofera o selectie generoasa de sandwich-uri sau platouri cu diverse bunataturi fara a va goli portofelul.

In Florenta exista multe localuri ce vand pizza savuroasa. Serviti o felie si veti avea parte de un pranz ieftin si gustos.

Feriti-va de restaurantele fast-food. Chiar daca va ganditi ca mergeti la sigur cu un hamburger si o portie de cartofi prajiti, bucataria locala va ofera numeroase variante sanatoase si cu preturi acceptabile.

Adeseori, restaurantele ofera meniuri fixe pentru pranz, iar preturile sunt mai mici decat cele pentru cina, chiar daca au aceleasi feluri de mancare.

Pentru a nu rata nici o atractie importanta, este recomandat sa va cumparati o harta de la magazinele din Florenta.

Pe langa biletele cu o calatorie, ATAF ofera cartele valabile 24 ore sau 3 zile.

Publicatia Firenze Spettacolo ofera zilnic o lista cu toate evenimentele si distractiile din Florenta.

Site-ul ViviFirenze ne tine la curent cu informatii despre cluburi si spectacole cu muzica live.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Stiai ca?
Masuratorile efectuate de oamenii de stiinta au aratat ca in ultimul secol ridicarea Oceanului Planetar s-a facut in medie cu 1- 1,5 mm/an.... Kilimandjaro (5.895 m) este cel mai inalt munte si se afla in Africa? ...
Dictionar turistic
Calatorie - Deplasare colectiva sau individuala, organizata de o agentie de turism, pentru un pret fix, determinat; programul de calatorie poate fi oferit de agentie sau stabilit la cererea clientului.
7 recomandari