TurisMALL
powered by

32617

Ghid Florenta
Unde sa te cazezi

Florenta

Villa La Vedetta 5* este o cladire neoclasica, situata aproape de malurile Raului Arno, la 15 minute de mers pe jos de Ponte Vecchio. Gradinile includ o cada cu hidromasaj, o piscina in aer liber si o terasa cu vedere spre Florenta. Hotelul are 18 camere elegante, dotate cu facilitati de lux.

Situat intr-o grădina linistita, hotelul Montebello Splendid 5* se afla la 10 minute de mers pe jos de gara Santa Maria Novella, iar Ponte Vecchio si Galeria Uffizi sunt la 18 minute de mers pe jos de hotel, pe malurile raului Arno. Hotelul are 61 camere somptuoase, restaurant, gradina, bar, parcare subterana, sala de fitness si internet gratuit.

Hotelul Berchielli 4* se afla in centrul orasului, camerele sale oferind privelisti spre raul Arno si Ponte Vecchio. Hotelul are 76 camere, salon pentru micul dejun, restaurante, bar, internet gratuit si room service.

Cu vedere la Catedrala din Florenta, hotelul Brunelleschi 4* este situat in cladirea renovata a unui fost turn bizantin si biserica medievala. Hotelul se afla intr-o zona pietonala, la 1 km de gara. Celebra Galerie Uffizi se afla la 5 minute de mers pe jos. Hotelul are 96 camere elegante dotate cu parchet si TV prin satelit. Dintre facilitatile hotelului amintim de faimosul restaurant Santa Elisabetta, terasa pe acoperis, servicii VIP, room service, internet.

Hotelul Silla 3* este situat intr-o cladire eleganta din secolul al XVI-lea, pe malul stang al raului Arno, la doar 600 de metri de Podul Vechi. Terasa cu bar de pe acoperis ofera privelisti unice ale Florentei. Hotelul are 35 camere spatioase si confortabile, salon pentru micul dejun, bar, lift, room service si internet gratuit.

Hotelul Panama 3* se afla la 1 km de gara Santa Maria Novella si aproape de centrul de expozitii Fortezza da Basso. Hotelul ofera biciclete gratuite, pentru a explora Parcul Cascine din apropiere sau atractiile din centrul orasului. Hotelul are 20 camere ce ofera confort sporit, lounge, room service, bar, seif la receptie, servicii VIP si internet gratuit.

Hotelul Crocini 2* se afla intr-un cartier linistit, la mai putin de 20 minute de Ponte Vecchio. Hotelul are 20 camere decorate clasic, curate si cu asternuturi apretate. Hotelul dispune de salon pentru micul dejun, camera pentru bagaje, seif la receptie, gradina si internet gratuit.

Hotelul Stella Mary 2* se afla la etajul 2 al unei cladiri tipic florentine si dispune de 7 camere confortabile, cu Wi-Fi. In apropiere de hotel se afla Piata San Lorenza, cafenele si restaurante. Hotelul are urmatoarele facilitati: lift, seif la receptie, camera de bagaje si internet.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 10   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Spania  |  Romania  |  Malta  |  Ungaria  |  Irlanda  |  Germania  | 
Stiai ca?
Yo-yo este a doua cea mai veche jucarie din lume (cea mai veche este papusa) si a fost inventat in urma cu 3.000 de ani, in Grecia Antica?... Comitetul International al Crucii Rosii a primit de 3 ori Premiul Nobel pentru Pace, Linus Pauling este singura persoana care a primit 2 premii Nobel complete (pentru chimie – 1954 si pace – 1962)...
Dictionar turistic
Inregistrarea sosirii - Check-in - Intocmirea formalitatilor la sosirea intr-o unitate cu activitate hoteliera sau inaintea unui zbor.
7 recomandari