Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Bahamas


Luna de miere in Bahamas


1 2 3 4 5 6

Despre Bahamas


Bahamas include mai mult de 700 insule presarate in Oceanul Atlantic. Insulele de marimi diverse au tarmuri acoperite de un nisip alb – auriu (considerat o raritate exotica).
Apa marii din apropierea tarmurilor este mica, recifurile de corali de culori diferite se vad cu ochiul liber datorita limpezimii apei, baza hoteliera este diversa, iar agrementul bine dezvoltat.
Nassau, Insula Paradise si Freeport au fost amenajate special pentru a oferi vacante de vis si sunt aproape tot timpul pline de turisti.
Nassau, capitala statului Bahamas este situata pe insula New Providence si este in totalitate turistica.Nassau este unul dintre cele mai atractive porturi ale arhipeleagului dar si un centru vechi cu arhitectura coloniala. Detine o multitudine de malluri, muzee, parcuri de distractii, baruri si cluburi.
Abaco National Park se afla pe insula Abaco si este o rezervatie protejata a Guvernului. Parcul reprezinta habitatul a peste 1000 de specii de pasari.
Lucayan National Park se afla pe insula Grand Bahamas si detine o suprafata de 16 hectare care include si pesterile “albastre” din mare. Aici turistii curajosi pot face scufundari in grotele subacvatice ce fascineaza prin frumusetea lor.

Ce puteti face in Bahamas

Aria sporturilor practicabile in Bahamas este extrem de larga.Dintre sporturile care se pot practica amintim: sailing, windsurfing, parasailing, water skiing, snorkeling, scuba diving. Cable Beach si Paradise Island, doua destinatii turistice magnifice, sunt faimoase pentru sporturile de apa, golf, tennis si cazinouri.
O distractie exotica in adevaratul sens al cuvantului este safariul – cu jeepul, atv-ul sau pe jos. Pot fi explorate si insulele inca nelocuite din Bahamas. Aceasta distractie nu este costisitoare,iar satisfactiile sunt enorme. Pentru a vizita aceste locuri se formeaza grupuri de turisti care sunt dusi pe o insula pustie cu ajutorului unei barci sau a unui yaht. Insula, cu plaje neafectate de influenta omului, este descoperita de turistii neinitiati care isi incheie ziua cu o petrecere pe cinste.


Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Z Tour

SUPER SEJUR IN BAHAMAS Cu plecare din Londra..

atentie!!! tarifele se pot modifica in functie de disponibilitate la cerere : alte perioade si alte hoteluri sau tarife pentru copii conditii de calatorie bahamas : https://www.mae.ro/travel-conditio... De la 1599 EURO / 7 zile
Bahamas
2 Prin agentia Apulum Travel

EAERLY BOOKING HONEYMOON BAHAMAS 7 NOPTI CU ALL IN..

pentru alte perioade alte locatii va rugam contactati agentia tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, 09.01 2016 acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor l... De la 1500 EURO / 7 zile
Bahamas
3 Prin agentia Apulum Travel

EARLY BOOKING 2018 BAHAMAS 7 NOPTI CU ALL INCLUSI..

tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion. dorim sa va aducem la cunostiinta ca di... De la 1753 EURO / 7 zile
Bahamas

# #