Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Croatia


Luna de miere in Croatia


1 2 3 4 5 6

Despre Croatia


Croatia este considerata drept una dintre cele mai frumoase tari ale Europei. Faima sa se datoreaza in mare parete coastei Dalmate cu una din cele mai spectaculoase zone de litoral din intreaga lume.
Pe langa plaje, Croatia are si nenumarate monumente medievale, precum si unele dintre cele mai bine conservate ruine romane din Europa.
Un alt lucru important de stiut despre Croatia este faptul ca are 7 parcuri nationale si multe rezervatii protejate prin lege.

Atractii turistice in Croatia

O zona turistica importanta este Dalmatia, regiunea plajelor lungi, a padurilor de pini si a oraselor medievale - Zadar, Split, Sibenik, Trogir, Omis, dar si a oraselor insulare Hvar, Korcula, Vis.
Aceasta combinatie unica de frumusete naturala se potriveste perfect cu arhitectura impozanta si te face sa uiti cu totul de aglomeratia urbana, cel putin pentru o vreme.
Dubrovnikul este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Inscris in registrul patrimoniului cultural mondial UNESCO drept oras-monument, “perla Croatiei” are un stil arhitectural unic datorat in mare parte influentelor turcesti dar si celor venetiene. Cea mai atractiva parte a orasului Dubrovnik este vechiul oras, Stari Grad, cu strazi pavate, fantani, muzee si orase.
O alta destinatie turistica importanta a Croatiei, Optaija, este considerata Nisa Adriaticii.
Aflat pe Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO, Parcul National Plitvice cu cele 16 lacuri ale sale interconectate cu o serie de cascade este cea mai populara regiune turistica naturala a Croatiei.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miereMomentan nu sunt oferte introduse pentru luna de miere.# #