Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Tunisia


Luna de miere in Tunisia


1 2 3 4 5 6

Despre Tunisia


Daca esti la prima calatorie in Tunsia, vei ramane cu siguranta fascinat. Inca inainte de a pune piciorul pe pamant tunisian, esti impresionat de albastrul aprins al Mediteranei, al usilor si ferestrelor de la case. Aceasta tara a culorilor si contrastelor, a parfumurilor si aromelor, te invita sa te bucuri de o frumusete naturala. Pe masura ce incepi sa faci cunostinta cu locurile, vei remarca cu siguranta tonurile vii in imbracaminte, urmele peste tot prezente ale civilizatiilor antice, statiunile luxoase ascunse de livezi de portocali, plajele cu nisipuri fine, apele cristaline ale marii, Sahara care tenteaza cu Safari, palmieri sau camile. Ca un cadou special, iti este dat sa admiri o padure in desert la Ramada, lacul sarat pe jumatate secat sau fabulosul rasarit de soare de la Chott El Jerid.

Turistii care aleg aceasta destinatie exotica pentru luna de miere vor fi placut impresionati de ospitalitatea tunisienilor. O traiesti chiar si in cele mai departate sate, unde, daca se intampla sa treci in timpul unuia din numeroasele festivaluri, vei fi bine primit, sfarsind prin a te alatura dansului lor sau band o ceasca de ceai impreuna cu localnicii. Oamenii sunt cea mai de pret valoare a Tunisiei. Sunt veseli. Sunt incantatori. Un amestec uimitor de culturi in care ospitalitatea este un rafinament.

5 locuri pe care trebuie sa le vezi in in Tunisia

Sahara: Oaze, asezari berbere sau dune gigant – desertul ofera aventura si magie. Nici o vacanta in Tunisia nu este completa fara Sahara. Incearca un safari de trei zile cu jeep-ul printre dunele imprevizibile ale Saharei ce iti va pune cu siguranta adrenalina in miscare.

Cartagina: Nici un loc din Tunisia nu are o rezonanta mai puternica decat Cartagina. Situat in suburbiile capitalei Tunis, vechiul oras fenician si apoi roman isi dezvaluie si astazi o parte din istoria lui tulburatoare – o poveste a succesului si a decaderii, a distrugerii si a reconstructiei. Considerate pana nu de mult pierdute pentru totdeauna, vestigiile vechii civilizatii pre-romane au fost aduse la suprafata prin eforturile UNESCO.

Dougga, un oras roman extrem de bine pastrat, este tot ce ai putea visa cand te gandesti la un sit antic. Templele grandioase si teatrele, forumul si pietele sunt asezate impunator pe o margine a muntelui, in timp ce capitoliul este unul dintre cele mai frumoase construite vreodata de romani.

Tabarka: Padurile de pluta din Tabarka sunt o priveliste rara cu care doar cinci tari in lume se pot mandri. O zona muntoasa care se pierde usor in mare, unde plajele cu nisip fin se intalnesc cu stanci sculptate de apa.

El Jem: Putini stiu, dar colosseumul din Roma nu este unic. La El Jem poti admira o varianta mult mai completa si mai bine pastrata, a carui data de nastere este undeva in anul 200.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Lowcostholiday.ro

Luna de miere in Tunisia la Caribbean World Venus ..

conditii de plata pentru rezervarea de first booking:  50% (plata avans) din tariful total al pachetului turistic la rezervare.  30% (diferenta plata) pana la data de 25 februarie 2014.  20... De la 489 EURO / 7 zile
Tunisia
2 Prin agentia Lowcostholiday.ro

Luna de miere in Tunisia la Sentido Rosa Beach Tha..

conditii de plata pentru rezervarea de first booking:  50% (plata avans) din tariful total al pachetului turistic la rezervare.  30% (diferenta plata) pana la data de 25 februarie 2014.  20... De la 499 EURO / 7 zile
Tunisia

# #