Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Malaysia


Luna de miere in Malaysia


1 2 3 4 5 6

Despre Malaysia


Aflata in Asia de Sud-Est, Malaysia este impartita in doua regiuni principale: Malaysia peninsulara, situata in sudul Thailandei, si Malaysia de est, la nord de Indonezia, in mare parte pamant inca neexplorat.
Malaysia este o tara cu locuri fascinante, cu o cultură multiplă (o fuziune de tradiţii şi obiceiuri malaysiene, chineze si indiene), cu localnici foarte deschisi. Muzica, dansul, arta, arhitectura, mancarea şi viaţa cotidiană sunt influenţate de societatea multiculturală dând naştere celor mai fascinate sunete, gusturi şi privelişti asiatice.

Ce puteti vizita in Malaysia

Kuala Lumpur, capitala ţării, este un oraş modern, plin de agitatie cu zgârie-nori impresionanti. Dintre obiectivele turistice ale capitalei amintim:Turnul telecomunicaţiilor de 421 m, Turnurile gemene Petronas (ce reprezinta cea mai înaltă construcţie din lume), Chinatown sau districtul Mica Indie, dar si Muzeul de Arte Islamice al Malaysiei
Nu trebuie sa ratati nici regiunea Penang cu cel mai mare complex de temple din sud-estul Asiei. Templul Serpilor, dar si locuri pline de mister si legenda precum: Muntele Penang, Parcul Păsărilor, Fort Cornwallis, rezervaţia Pantai Acheh.
Insula Pangor este una dintre cele mai renumite insule ale Malaysiei cu plaje cu nisip alb, ape limpezi, dar si dealuri inverzite. Aici va puteti bucura de intimitate inotand sau facand plaja.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miereMomentan nu sunt oferte introduse pentru luna de miere.# #