Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Barbados


Luna de miere in Barbados


1 2 3 4 5 6

Despre Barbados


Avand un rafinament desavarsit si un farmec aparte, insula Barbados va poate oferi totul: soare si plaje lungi de 110 km cu nisip alb, marea ca din basme de un albastru superb, apa limpede ca oglinda, localnici primitori, briza tropicala si cateva atractii turistice care dezvaluie istoria capitalei, Bridgetown. Denumita si "Mica Anglie" insula Barbados pastreaza un aer "englezesc", multe din obiceiurile engleze regasindu-se si aici: ceaiul de dupamiaza si criketul. De asemenea multe sate, strazi, monumente sau parcuri au nume identice cu locuri din Marea Britanie.
Chiar daca denumirea de „insulă” va poate duce cu gândul la nisip, plajă şi junglă, Barbados e un loc civilizat, de fapt unul dintre statele cu cea mai bună infrastructură, speranţă de viaţă şi economie din lume
Capitala statului, Bridgetown este cel mai mare oraş-port din Barbados, unde farmecul colonial se amestecă perfect cu arhitectura modernă.
Cea mai mare atracţie a insulei o reprezintă insa imensa plajă care se întinde din Almond până în Brighton, pe coasta de vest. Bisericile din Sud, St. Michael şi Christ, pier în faţa frumuseţii plajelor, dintre care amintim: Browne’s Beach, Needham’s Point şi Casuarina Cove.

Ce puteti face in Barbados

In cazul in care vizitati capitala Bridgetown, puteti face si cumparaturi. Dintre locurile interesante de pe insula si care merita explorate amintim: Grota lui Harrison, mai multe gradini zoologice si rezervatii naturale. De asemenea puteti merge in safari, puteti face tururi cu elicopterul sau o plimbare prin padure. Pentru impatimitii sporturilor acvatice se recomanda o baie cu testoasele locale, scufundari în partea sudică şi vestică a insulei, (Barbados fiind înconjurată de recife de corali) sau sailing. De asemenea, pentru amatorii de surfing cele mai mari valuri se întâlnesc pe coasta de sud.
Cum o luna de miere nu e completa fara o plimbare in doi, nenumaratele gradini cu flora si fauna exotica va asteapta sa le vizitati.
Viata de noapte poate fi descrisa ca fiind foarte activa.
Daca sunteti fani ai romului, puteti face o vizita la Malibu Visitors Center din St. Michael unde puteti sa vedeti cum este fabricata dulcea bautura si apoi sa degustati un pahar de rom chiar pe plaja.
Pentru a face plaja aveti destule optiuni: de la Barclays Park, cel mai bun loc pentru un picnic romantic pana la plaja Mullins unde se desfasoara cele mai multe sporturi acvatice. Iar odata ce soarele apune, petrecerile incep in multe hoteluri si baruri cu muzica live, show-uri de cabaret si dansuri traditionale.
Asadar insula Barbados este destinatia perfecta pentru luna de miere.


Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Apulum Travel

HONEYMOON BARBADOS 2016 ZBOR DIN BUCURESTI 1 ESCAL..

barbados 2016 la cele mai bune tarife oferta cu locuri limitate ... De la 1421 EURO / 7 zile
Barbados
2 Prin agentia Apulum Travel

LUNA DE MIERE IN BARBADOS 2016 ZBOR DIN BUCURESTI ..

honeymoon barbados 2016 oferta cu locuri limitate pentru alte perioade va rugam contactati agentia ... De la 1532 EURO / 7 zile
Barbados
3 Prin agentia Apulum Travel

HONEYMOON BARBADOS 7 Nopti la BLUE HORIZON cu mi..

oferta cu locuri limitate pentru confirmare contactati agentia... De la 1435 EURO / 7 zile
Barbados

# #