Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

French Polynesia


Luna de miere in French Polynesia


1 2 3 4 5 6

Bora Bora – cel mai frumos loc de pe pamant


Polinezia Franceza cuprinde insulele: Society, Marquesas, Tuamotus, Austral si Gambier. Grupul de Insule Society include cele mai cunoscute insule turistice: Tahiti, Moorea, Bora Bora si Huahine, si insula “neturistica” Tetiaroa.
Mica insula Bora Bora este cea mai frumoasa si cea mai cunoscuta insula de lux din arhipelagul polinezian.
Prin stingerea treptata a vulcanului Mount Otemanu s-au nascut minunate lagune si recife de coral. Reciful de coral include insule foarte mici cu plaje extraordinare ce inconjoara insula principala. Legatura dintre lagune si ocean se face printr-o singura trecere, Teavani, in vestul insulei.
Aflata in mijlocul Pacificului, insula Bora Bora a fost numita de multi drept “cel mai frumos loc de pe Pamant”. Insula este un amalgam de nuante de bleu, de la azur pana la albastrul intunecat al oceanului.
Odata ajunsi la Bora Bora casutele, bungalow-urile, de deasupra oceanului vor fi o gazda uluitoare. Marii artisti au declarat ca nimic nu lipseste acestui loc de o frumusete absoluta.

Ce facem in Bora Bora ?

In afara de contemplarea frumusetilor naturii, Bora Bora ofera turistilor o mare varietate de activitati, suficiente pentru a satisface cele mai diferite gusturi si pentru a trai o adevarata vacanta exotica.
Puteti face o excursie cu sky jetul sau snorkeling , in timpul caruia se pot vedea varietati de pesti tropicali, viu colorati.
Scuba diving-ul ofera privelisti deosebite, putandu-se descoperi fauna oceanului Pacific. De asemenea puteti face plimbari cu submarinul "Spiritul Pacificului" pe langa peretele de coral, la o adancime de 35 de metri.
Shark feeding este o alta activitate foarte populara in Bora Bora, putand sa inotati printre rechinii flamanzi ce vin sa isi primeasca portia de peste decapitat.
Puteti face o vizita la Lagoonarium (un fel de gradina zoologica, dar doar cu pesti), aici fiindu-va prezentati rechini crescuti in captivitate cu care puteti inota si pe care ii puteti chiar atinge.
Faceti un tur cu elicopterul pentru a admira peisajele mirifice (15 sau 30 de minute), sau sau daca sunteti mai curajosi practicati parasailingul.
Perlele sunt simbolul Polineziei Franceze, astfel incat aveti ocazia sa vizitati Ferma de perle, situata pe insula principala. Aici puteti afla modalitatea in care se cultiva aceste bijuterii ale oceanului, dar va si puteti achizitiona propria perla sau colier de perle.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miereMomentan nu sunt oferte introduse pentru luna de miere.# #