Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Cum sa iti alegi luna de miere


Cele mai populare destinatii pentru luna de miere
Inchide
Destinatii glamour
Inchide

Cum sa iti alegi luna de miere

Luna de miere, cel mai asteptat si mai dulce moment din viata unui cuplu. Momentul in care totul trebuie sa fie perfect. Dupa stresul pregatirii nuntii, o vacanta in doi este cel mai bun prilej sa va relaxati, sa va cunoasteti mai bine, sa beneficiati de tot timpul doar pentru voi doi si locurile minunate in care v-ati hotarat sa petreceti luna de miere.

Totusi alegerea destinatiei pentru luna de miere nu este un pas atat de usor, cand agentiile de turism vin cu multe oferte tentante, si cand, de acum incolo sunteti doi care trebuie sa luati hotarari.

Cum ne alegem destinatia pentru luna de miere:In primul rand ar trebui stabilite criteriile conform carora trebuie sa alegeti destinatia: anotimpul si conditiile meteorologice, bugetul, si dorintele fiecaruia dintre voi aduse la un numitor comun.

Exista destinatii recomandate si sigure pe tot timpul anului. Nimanui nu i-ar placea ca in luna de miere sa aiba parte de uragane sau furtuni tropicale puternice si nici de viscol sau temperaturi foarte scazute ( exceptie cazul celor care chiar isi planifica luna de miere in astfel de conditii).

Destinatii recomandate tot timpul anului sunt : Seychelles, Hawaii, Egipt.

Pentru lunile ianuarie, februarie, martie recomandam statiunile de ski din Austria, Romania, Elvetia, Franta sau Italia celor care iubesc zapada, iar pentru cei care vor soare si plaja - Mexic, Costa Rica, America Latina, Caraibe, Maldive. In luna februarie au loc Carnavalul de la Venetia si Carnavalul de la Rio.

In lunile martie si aprilie este cel mai bun sezon pentru Caraibe, Belize, America Latina, Las Vegas, Australia si Noua Zeelanda sau pentru capiatalele europene.

In mai, iunie, iulie si august aproape toate destinatiile sunt potrivite, numai ca aveti grija totusi la Caraibe unde este sezon de uragane.

Septembrie si octombrie sunt luni foarte bune mai ales pentru destinatiile tropicale, unde acum temperaturile sunt excelente, pentru insulele grecesti si Canare, dar si pentru Paris, Viena, Amsterdam sau Praga. Evitati Florida, coasta de est a SUA, Caraibe si golful Mexic. In aceste zone exista pericol de uragane.

Noimebrie si decembrie, sezonul de uragane este pe sfarsite asa ca majoritatea destinatiilor tropicale sunt potrivite, SUA, precum si statiunile montane din Europa.

Va recomandam ca inainte de hotararea definitiva sa rugati agentul sa va furnizeze absolut toate informatiile despre conditiile meteo si sezonalitate.

Cel de-al doilea criteriu este cel referitor la bugetul alocat acestui eveniment. Exista destinatii care sunt catalogate drept scumpe si foarte scumpe asa numitele "destinatii glamour". Multe cupluri prefera aceste destinatii, considerand luna de miere ocazia potrivita pentru ceva special. Astfel de destinatii sunt : Bora - Bora, Caraibe, Seychelles, Maldive, Mauritius, Australia, Noua Zeelanda, Croazierele de lux si in general hotelurile luxoase din insulele Spaniei, Italiei si Greciei.
Destinatiile cu un buget mai restrans sunt la hoteluri de categorie medie 3* - 4* in Romania, Bulgaria, Croatia, Grecia, Spania, Turcia sau in Tunisia si Egipt.

Idea este ca in luna de miere trebuie sa fiti tratati special, de aceea indiferent ce oferta veti alege specificati agentului ca este pentru luna de miere si optati pentru un pachet special.

Pentru luna de miere va propunem sa alegeti destinatia speciala pentru voi, locuri care v-ati dorit din suflet sa le vizitati si acum este momentul potrivit, locul in care credeti ca o sa va simtiti perfect. Agentiile specializate in oferte pentru luna de miere vin in intampinarea voastra cu oferte pe categorii de genul "aventura in doi", "luna de miere in locuri celebre", "refugiu departe de lume", "vacante inedite", "vacante exotice", "luni de miere animate si stralucitoare".

Daca ati reusit sa va hotarati asupra destinatiei potrivite, urmeaza alegerea hotelului si a regimului de masa. Agentul de turism va poate consilia in acest sens.


# #