Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online

Luna de miere in Franta


1 2 3 4 5 6

Romantismul si stralucirea Frantei!


Franta insemana secole de stralucire si rafinament la curtile marilor regi., inseamna castele si palate cu superbe gradini, inseamna viata boema, insemna colectii impresionante de arta, inseamna spectacole de lumini si fast.

Franta este minunata si va poate oferi experiente unice de care va veti aduce aminte cu drag toata viata.
Pe langa bogatia culturala si istorica, Franta beneficiaza si de muntii maiestuosi, ce coboara pana aproape de Mediterana, de orase porturi cu traditie, de plaje superbe scaldate in soare si valuri albastre si de mici sate foarte pitoresti cu mii de flori si pline de farmec.

Ideal pentru luna de miere in Franta

Sunt multe locuri superbe in Franta, dar cateva si-au castigat popularitatea si renumele de destinatii de top.
Parisul, multi spun ca este cel mai romantic oras din lume, ca are ceva special, ca sigur de la Paris te intorci mai indragostit decat ai plecat. Puteti verifica!
Riviera franceza , superba, sclipitoare, mondena, eleganta in stil frantuzesc este o bijuterie de mare pret lin coroana Frantei.
Castelele de pe Valea Loirei ne fac sa retraim pagini de poveste cu domnite si cavaleri, sa simtim istoria mai aproape.
Marsilia este un oras port foarte vechi, cu un farmec aparte si o delicioasa bucatarie bazata pe preparate din peste.
Statiuni precum Chamonix sau Mont Blanc sunt perfecte pentru cei care vor sa isi petreaca luna de miere la munte in Alpii francezi. Frumusetea peisajelor iti taie rasuflarea, iar serviciile oferite sunt la cele mai ridicate standarde.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Z Tour

OFERTA SPECIALA CITY BREAK PARIS CU ZBOR DIN CLUJ ..

atentie !!! tarifele se pot modifica in functie de disponibilitate. la cerere : alte perioade ,alte hoteluri sau tarife pentru copii conditii de calatorie franta : https://www.mae.ro/travel-condition... De la 341 EURO / 4 zile
Franta
2 Prin agentia Z Tour

OFERTA SPECIALA DISNEYLAND PARIS CU ZBOR DIN CLUJ-..

atentie !!! tarifele se pot modifica in functie de disponibilitate / la cerere : alte perioade ,alte hoteluri sau tarife pentru copii. conditii de calatorie franta :https://www.mae.ro/travel-conditio... De la 289 EURO / 3 zile
Franta

# #