Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online

Luna de miere in Cipru


1 2 3 4 5 6

Despre Cipru


Cipru este a treia insula ca marime din Marea Mediterana dupa Sicilia si Sardinia. Cu un relief variat care combina plajele albe cu muntii inalti si stancosi, Ciprul este vizitat pentru vestigiile isorice, pentru relaxare dar si pentru cumparaturi.
Deoarece are o clima deosebit de blanda – peste 90% din zilele anului fiind insorite, aceasta tara este o destinatie recomandata pentru toate anotimpurile.

Ce puteti vizita in Cipru

Nicossia este singura capitala a lumii divizata in doua parti – cea administrata de Turcia si cea administrata de greci. Orasul de o frumusete aparte, reuseste sa socheze prin amestecul de infulente britanice, grecesti, orientale si turcesti.
Larnaca este una dintre cele mai populare destinatii ale Ciprului, aici aflandu-se o multime de plaje cu nisip alb.
Limassol, al doilea oras ca marime al Ciprului, reprezinta una dintre cele mai cerute destinatii ale tarii. Este construit in Golful Akrotiri intre orasele antice Amathus si Kourion.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Z Tour

Sejur 7 nopti in Cipru cu zbor din Cluj ( D.S.)..

atentie !!! tarifele se pot modifica in functie de disponibilitate / la cerere : alte perioade ,alte hoteluri sau tarife pentru copii. conditii de calatorie cipru : https://www.mae.ro/travel-conditio... De la 507 EURO / 7 zile
Cipru
2 Prin agentia Z Tour

Sejur 7 nopti in Cipru cu zbor din Cluj ( D.S.)..

atentie !!! tarifele se pot modifica in functie de disponibilitate / la cerere : alte perioade ,alte hoteluri sau tarife pentru copii. conditii de calatorie cipru : https://www.mae.ro/travel-conditio... De la 460 EURO / 7 zile
Cipru

# #