Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online

Luna de miere in Nepal


1 2 3 4 5 6

NEPAL – Luna de miere pe acoperisul lumii


Nepal este o tara ce nu are iesire la mare, fiind localizata in Sudul Asiei.
Ajuns aici, poti spune ca te afli undeva pe acoperisul lumii. La granita dintre Nepal si China se afla cel mai inalt munte din lume, Everest (Chomolungma), care masoara 8.849 de metri altitudine. Desi are o suprafata redusa, Nepalul are o mare diversitate a formelor de relief. Partea de campie este dominata de o clima musonica, pe cand in partea nordica se simte climatul montan, dincolo de inaltimile de 2000 – 4000 de metri totul fiind permanent acoperit cu gheata.

Ce puteti vizita in Nepal

Nepalul poate oferi o varietate de atractii turistice care trebuie descoperite treptat. Puteti face o simpla plimbare pe strada, sau puteti sa vizitati monumente si sa observati stilul de viata al locuitorilor.
Cele mai inalte 14 varfuri ale lumii se gasesc in Nepal. Pasionatii de munte stiu ca merita ca macar o data in viata sa ajungi aici si sa te incumeti sa cuceresti unul dintre aceste varfuri. Pot fi gasite trasee cu grade variabile de dificultate, accesibile tuturor categoriilor de turisti. Fie ca esti un alpinist experimentat, fie ca vrei doar sa faci trekking, aici este locul ideal pentru a trai experiente unice.
De asemeni poti vizita Kathmandu, capitala Nepalului, situata pe versantii sudici ai muntilor Himalaya.
Aici vei gasi trei orase intr-unul: Kathmandu-scaun al monarhiei constitutionale; vechiul oras - un labirint de palate, temple si piete si Kathmanduul medieval .
Fiecare dintre aceste parti ale Kathmandu-ului are propriile monumente de arta si arhitectura. Datorita acestei diversitati de constructii toata valea Kathmanduul-ui a fost acreditata ca loc de mostenire UNESCO.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miereMomentan nu sunt oferte introduse pentru luna de miere.# #