Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Indonezia


Luna de miere in Indonezia


1 2 3 4 5 6

Bali – o insula plina de mister


Bali, una din cele 18.000 de insule ale Indoneziei, este situata intre insulele Java si Nussa Tenggara.
Aceasta insula plina de mister este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume.
Bali este paradis exotic, o insula tropicala cu vulcani ce au inaltimi de peste 3000 m, dar si cu plaje cu nisipuri fine si stralucitoare.

Ce puteti face in Bali

Puteti vizita Celuk, renumit pentru bijuteriile din argint fabricate manual.
Ubud, centrul cultural al Insulei Bali detine o sumedenie de galerii de arta si magazine de unde puteti cumpara mici suveniruri.
Satul de munte Kintamani este situat la 1500 m altitudine si va ofera o priveliste unica asupra Lacului Batur si a vulcanului activ cu acelasi nume.
Pentru scuba diving se recomanda regiunile de-a lungul coastei de est in apropiere de Candi Dasa, Amed si Tulamben si langa Nusa Penida.
In Golful Amuk Bay, Padangbai puteti face tururi cu un submarin.
Alte sporturi pe care le puteti practica:water rafting (pe raul Ayung, la nord-vest de Ubud ), bungee jumping, calarie, paintball, carting.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Ika Turism

OFERTE SPECIALE SEJUR EXOTIC IN BALI..

TARIFUL ESTE EXPRIMAT IN EURO DE PERSOANA/SEJUR/TAXE INCLUSE.OFERTA SE BAZEAZA PE TARIFE PREFERENTIALE LA AVION SI LA HOTEL SI ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE !La cerere, va putem oferi alte...... De la 1095 EURO / 10 zile
Indonezia
2 Prin agentia Ika Turism

OFERTA SPECIALA SEJUR EXOTIC IN BALI, LUNA IUNIE !..

Tariful este de persoana/sejur/taxe incluse .TARIFELE SE POT MODIFICA SUBSTANTIAL, IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATILE DIN MOMENTUL CERERII DE REZERVARE FERMA!La cerere, va putem oferi si alte variante de...... De la 1240 EURO / 8 zile
Indonezia
3 Prin agentia Ika Turism

OFERTA SPECIALA VACANTA BALI ..

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.Pentru alte detalii sau informatii contactati agentia.Pentru oferta completa, va invitam sa vizitati site-urile agentiei IKA TURISM:www.ikaturism.rowww....... De la 1210 EURO / 14 zile
Indonezia

# #