Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Sejururi » Luna de miere »

Singapore


Luna de miere in Singapore


1 2 3 4 5 6

Despre Singapore


Singapore este un oras – stat insular cosmopolit, sofisticat si multicultural în care tradiţia şi modernul, estul şi vestul coexistă într-o armonie perfectă. Inainte de toate el este un oraş tipic asiatic, aici fiind păstrate încă tradiţiile străvechi ale chinezilor, malaezienilor şi indienilor. Toate aceste contraste dau viaţă oraşului.

Ce puteti vizita in Singapore

Singapore uimeste prin unicitatea si complexitatea sa. Aici aveti ocazia sa vedeti temple chinezesti, moschei musulmane dar si cele mai moderne cladiri din lume.
Principalele puncte de interes turistic il reprezinta cartierele :Little India, Chinatown, Geyland Serai (cartierul malaiezienilor), Kampong Glam (cartierul fostei regalitati malaieziene), sau Carlsber Sky Tower (pentru o panorama totala asupra insulei si a celorlate insule din jur).
Insula Sentosa este cea mai vizitată zonă a oraşului. Are numeroase parcuri, muzee, acvarii, plaje, restaurante şi facilităţi pentru practicarea sporturilor.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Sensation Tour

REVELION DE LUX in SINGAPORE 2017..

7 NOPTI CAZARE + MIC DEJUN, LOC IN DBL/ PERSBILET AVIONTRANSFER APT-HOTEL-APTASISTENTA LA TRANSFEROFERTA CU LOCURI LIMITATE!... De la 1465 EURO / 7 zile
Singapore
2 Prin agentia OCEANIA TRAVEL

Oferta speciala sejur Honeymoon Singapore!!!..

id 2301 ofqrOFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE. TARIFUL AFISAT POATE SUFERI MODIFICARI IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA LA AVION SI CAZARE. PENTRU DISPONIBILITATE IN TIMP REAL VA RUGAM...... De la 1079 EURO / 7 zile
Singapore

# #