Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online

Luna de miere in Malta


1 2 3 4 5 6

Malta, destinatia de vis pentru indragostiti


Malta se bucura in liniste de mare si soare. Coasta cu apele sale cristaline iti ia ochii: golfuri stancoase, mici plaje cu nisip rosu, piscine naturale, pesteri subacvatice si "Fereastra Albastra". Un climat minunat, o gura de aer proaspat.

Ce facem in Malta?

Catedrala St. Ioan care este cel mai cunoscut obiectiv turistic maltez, construit in stil baroc. Adaposteste una din cele mai impresionante opere de arta ale Europei - tabloul ce reprezinta Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul, pictat de Caravaggio.

Grota Albastra este o arcada din stanca naturala, ajunsa la forma actuala datorita eroziunii. Atractia nu o reprezinta numai forma stancii, ci si culoarea si claritatea apei.
Croaziere pentru luna de miere

Cele mai noi oferte de vacanta pentru luna de miere

1 Prin agentia Malta Travel

REVELION de lux in INSULA MALTA 2018- hotel Grand Excelsior 5* Valletta..

TARIFUL PE PACHET/PERS/ LOC IN DBL POOL VIEW INCLUDE:• 5 NOPTI CAZARE CU MIC DEJUN – 6 ZILE• BILET AVION CURSA CHARTER ( AIR MALTA ) – AIRBUS A320 (168 locuri) - BUCURESTI OTOPENI – MALTA –...... De la 642 EURO / 5 zile
Malta
2 Prin agentia OCEANIA TRAVEL

VACANTA PERFECTA IN MALTA - TAXE INCLUSE !!!..

ID 36 APR MAVLOFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE. PENTRU DISPONIBILITATE IN TIMP REAL VA RUGAM SA NE CONTACTATIPLECARI IN FIECARE JOI !!!ACTE NECESARE:- pasaport/ carte identitate valabil(a)...... De la 1021 EURO / 7 zile
Malta

# #